1 Şubat 2012 Çarşamba

yalancıı yalancı sana kimse inanmaaaz


Politikacılar her zaman buna karşı çıkarlar.Şimdi karısını aldatan ve bunu saklamak için elindeki bütün gücü kullanan,yalan söyleyen bir politikacı düşünelim.Onu destekleyenler '' Aa özel hayatı bizi ilgilendirmez.Özel hayatıyla iş hayatının ne alakası vaaar?'' gibi savunmalara geçerler.Ama hayır. Böyle saçma şey olamaz.Bu bir karakter meselesidir.Eğer biri herhangi bir skandalın üstünü örtmek için yalan söylüyorsa başka durumlarda da kendisini kötü gösterecek bir gerçeği saklamak için yalan söyleyecektir.O bir yalancıdır. Sadece hayatındaki bir alanda değil,hayatının her alanında yalancıdır.Nokta.
Ha,aynısı sen ve arkadaşın için de geçerli.Birini arayıp '' Anneme bu gece sende kalacağımı söyledim.Arayıp sorarsa uyuduğumu ve onu uyanınca arayacağımı söylersin.Ok? Görüşürüz. Öptüm. :)))99 ''gibisinden cümleler kurabilirsin.Eğer arkadaşın da bunu kabul ederse,ikiniz de yalancısınızdır.
Bitmediiii!
Eğer biri senin başını dertten kurtarmak için ailene yalan söylüyorsa,onun söylediklerine inanman büyük bir hata olur.Biliyorum,bu farklı, değil mi?''O sadece benim başım derde girmesin diye yalan söyledi vir vir vir viir...''
Boş laf bunlar,hepsii palavraa lalalalaalala
Öyle değil. O bir yalancı. Sen de öylesin.
Bu bir karakter meselesi.
Yalan söyleyen insanlar,yalancıdır.