31 Ocak 2012 Salı

sonra,yok efendim neden böyle oldu



merhaba şarkısı
Hayaller.İnsan hayal kurmadan yaşayamaz derler,doğru.Özgür olmak,sınırsız olmak,dilediğin gibi davranmak vardır hayallerinin çoğunda.Ha,öyle değil mi? Yalansa yalan deyin.Veee ne kadar hızlı yaşarsan,hayallerine o kadar çabuk kavuşacağını zannedersin.Tanrıııııım!İstediğini bulana dek çabalamaya,yol almaya,savaşmaya devam eder.Sen değil,yüreğin.Geleceğe doğru,zaman makinesinde programlanmış gibi,bir hedefedir yolculuk.Ve sen programladığın yaşamınla,yaşamak istediğin ne varsa ulaşacağın günü beklersin.Beklersin.Beklersin.Çok beklersin!
Zaman geçtikçe,büyüdükçe sorumluluklar artar.O programladığın zaman yolculuğun var ya,işte orada zaman daralır. Hatta zaman dediğimiz şey tik taklarını o kadar hızlı saymaya başlar ki,sen ne olduğunu anlayamadan,sana tanınan süre içinde ne yaptığını hatırlayamadan elinde olanlara yetinmeye mecbur edilirsin.
Hayata başladığımız ilk andan itibaren hak ettiğimiz insan olmak için bazı şeyleri yaşamak,olanlardan ders almak gereklidir.Bir çok kere başlamak bir o kadar da son vermek gereklidir.Bazı şeylere son vermek o an senin için ne kadar üzücü olsa da ,günler geçtikçe zamanın sana verdiği ilaçla yenilenirsin.Her sonun yeeepyeni başlangıçlara sahne olduğuna şahit olursun.
Hayat diyorum,tükendiğin yerden yeniden başlamak için çok idealdir.
Hayat diyorum,gerçekten istersen,istediklerini ayaklarının altına serecek kadar cömerttir.