6 Şubat 2012 Pazartesi

aradığınız savaşçıya şu anda ulaşılamıyor


Ah problem şu ki, karşına çıkan bir sonraki –sıradan- erkek de rüyalarındaki erkek olacak. Bunu biliyoruz. Parlak zırh içindeki şövalyeni bulmayı o kadar çok istiyorsun ki,karşına her çıkanın o olduğuna inanıyorsun. Listene uyuyor. Uymasa bile uyduruyorsun,kendi kafanda! Biz buna halk arasında,kendini kandırmak hahaha,diyoruz. Hayal ettiğin her şey onda var. O senin ruh eşin. Ne kadar çok kullanıyorum bu tamlamaları. Sözde hayallerinin erkeği istediğin gibi çıkmayınca bir sonrakini hayallerinin erkeği ilan ediyorsun. Kimsin sen? Tanrı mı? Her erkeği kafanda kurduğun veya oraya buraya yazdığın hayalin içine oturtmaya çalışıyorsun.
Böyle davranarak kendin için hayal kırıklıkları yaratıyorsun. Zaman kaybediyorsun.
Şimdi oturup yine yarattığın erkeği bekliyorsun. Daha çooook beklersin. Çünkü yarattığın erkek hiçbir zaman var olmayacak bir hayali karakter.
Hayallerinin dışında olan kişi ise bir insan. Daha da kötüsü bir erkek. Seni hayal kırıklığına uğratacak. Duygularını incitecek. Aptalca şeyler söyleyecek. Bazen seni utandıracak şeyler yapacak. Bazen çok ihtiyacın olduğunda yanında olmayacak.  Senin neden bu kadar duygusal olduğunu anlamayacak,bazen değil hiçbir zamaaan. O filmlerdeki erkekler gibi olmayacak karşim.
Bu yüzden zamanını gelecekteki sevgilini hayal ederek harcama çünkü onu bulamayacaksın. Böyle bir erkek dünya üzerinde yok.
Standartlarını kafandan sök at!