18 Şubat 2012 Cumartesi

benden söylemesi



Tüm sosyal planlarını yalnızca bir kişi üzerine kurarsan ,sonunda çok acı çekersin.'' Benden söylemesi'' temalı bir giriş yaptım.Çünkü başlık bu,illa ki cümle içinde kullanmalıydım.Neyse...Ve çektiğin acı,ayrıldığın o kişiye bağlı değildir.Her dakikanı kız veya erkek arkadaşınla birlikte geçirme! Ders aralarında birbirinizi görmeye çalışmalar,her okul çıkışı buluşmalar,geceleri uyuyana kadar telefonda konuşmalar ve bir de üstüne hafta sonu plan yapmak ?!!'^+%&? Tüm bunları bir kişiyle yaparsan diğerlerini ekmiş olursun. Bir ilişkiye başlarsın ve kendini tamamen ona verirsin. Giderek senin için daha önemli hale gelir. Fark edemediğin şey ise şudur; o kişi senin için giderek daha önemli bir hale gelirken,hayatındaki diğer insanlar giderek daha önemsiz olmaya başlarlar. Seni bu ilişkiye başlaman için gazlayanlar  kimlerdi,he? Arkadaşların tabii ki. Ama şu sıralar onlarla buluşmak için fazla meşgulsün. Artık onlarla ne kadar az konuştuğunu fark etmiyorsun. Ama onlar ediyor. Hiç başınıza geldi mi? Yani en yakın arkadaşınız kalbini bir erkeğe kaptırır ve sen kendini dışlanmış hissedersin. Artık eskisi gibi vakit geçirmezsiniz,vakit bulduğunuzda da sürekli erkek arkadaşından bahseder falan. 
Hop,dur orada!
Tüm sosyal hayatını sevgiline odaklarsan,ilişkin bittiğinde sen de bitersin. Sadece ayrıldığınıza üzülmekle kalmazsın,konuşacak kimsen olmaması da ayrılık acını ikiye katlar. Yaaa n'oldu?
Ama ilişkinin sonsuza dek sürmeyeceği gerçeğiyle yüzleşmeyi becerebilirsen,tüm bunları yaşamak zorunda kalmazsın. Hem sevgilinle vakit geçirip hem arkadaşlarınla ilişkini sürdürebilirsen kafalar rahat olur.
Hadi,dengeniz bol olsun.